ΕνTaxis | Σύμβουλοι επιχειρήσεων - Λογιστικά - Φοροτεχνικά
ενTaxis
Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Λογιστικά, Φοροτεχνικά,
Ασφάλειες, Μηχανοργάνωση, Internet.
Περισσότερα →
ενTaxis
Ολοκληρωμένες λύσεις.
Αναπτυξιακά Προγράμματα.
Περισσότερα →
ενTaxis
Οργάνωση &
Παρακολούθηση λογιστηρίων.
Το λογιστήριο είναι δική μας δουλειά.
Περισσότερα →

ενTaxis

Η ενTaxis στελεχώνεται από τις κυρίες Φραγκούλη Γεωργία, λογίστρια Α΄ τάξης και Ξηρακιά Ειρήνη, Οικονομολόγο MBA, λογίστρια Β' Τάξης - Σύμβουλο Επιχειρήσεων.
Το 1997 η κα Φραγκούλη Γεωργία, ξεκινάει τη δική της ατομική επιχείρηση, δημιουργώντας ένα νέο γραφείο, που παρέχει υπηρεσίες Λογιστικής και Φοροτεχνικών, δημιουργώντας σιγά σιγά ένα ευρύ πελατολόγιο. 
Σε μια προσπάθεια να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και την παροχή εξειδικευμένων οικονομικών συμβουλών, το 2010 εντάσσεται στο δυναμικό του γραφείου η κα Ξηρακιά Ειρήνη, Οικονομολόγος MBA και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. 
Το πελατολόγιο του γραφείου μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας.
Επιπλέον, οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 
Συνεργάτες του γραφείου μας είναι η κα Βουδούρη Ανθούλα, Λογίστρια Α΄ τάξης, η κα Σταθιάτη Μαρία, Λογίστρια Β’ Τάξης, η κα Χριστοδούλου Τριανταφυλλιά Ανδριάννα, Λογίστρια Β΄ Τάξης, ο κος Βασιλός Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος και ο κος Σιδηρόπουλος Αθανάσιος, Λογιστής Β' Τάξης.

Στελέχωση

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία όλων των στελεχών μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα λογιστικά (τήρηση βιβλίων Β’ & Γ’ Κατηγορίας), φορολογικά, φοροτεχνικά, αλλά και επενδυτικά (αναπτυξιακά προγράμματα και επιδοτήσεις).

Υπηρεσίες

  • Επενδυτικά / Αναπτυξιακά επιδοτούμενα προγράμματα.
  • Οργάνωση & παρακολούθηση λογιστηρίων επιχειρήσεων & εταιριών (Β’ και Γ’ κατηγορίας).
  • Παροχή συμβουλών για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων.
  • Τακτοποίηση οφειλών δημοσίου.
  • Σύνταξη ισολογισμού.
  • Ασφάλειες Ζωής, κατοικιών, οχημάτων, σκαφών.
  • Μηχανοργάνωση επιχειρήσεων.
  • Internet εφαρμογές & WEBsites.

Γιατί πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας;

Το Μαζί και όχι το «εμείς και εσείς» αποτελεί την επιλογή και τη γραμμή που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα οποία στην εταιρεία μας θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικά, είναι η υποστήριξη της επιχείρηση σας με την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων και η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης  μαζί σας, οι οποίες επιτυγχάνονται με τη  συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία μας δίπλα σας. 
Σήμερα αυτή η επιλογή είναι ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού το «επιχειρείν» κινείται με δύσκολα βήματα και πολλά προβλήματα. 
Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας, η γραφειοκρατία, ο ανταγωνισμός που εντείνεται και το δυσχερές οικονομικό κλίμα, αποτελούν καθημερινότητα της οικονομικής ζωής, υπονομεύουν κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια και επηρεάζουν την μικρομεσαία επιχείρηση. 
Η εταιρεία μας, είναι το  μέσο που δίνει απαντήσεις και λύσεις στα παραπάνω επιχειρησιακά προβλήματα. Έχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία,  μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην ίδρυση, οργάνωση και υποστήριξη νέας επιχείρησης και στην εφαρμογή ενός σχεδίου οργανωτικής και επιχειρησιακής ανασυγκρότησης στη λειτουργία των υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Η συνεργασία με ένα υψηλού επιπέδου λογιστικό γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη που κοστίζουν ακριβά και να σας προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. 
Το γραφείο μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις μελλοντικές σας ανάγκες. Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη δεν είναι μια απόφαση στιγμής, αλλά στρατηγική επιλογή που θα σας ακολουθεί για χρόνια. Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να καλύψουμε κάθε σας επιχειρηματική ανάγκη με ένα πλήθος επιλεγμένων συνεργατών σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.
Δείτε το λογιστικό μας γραφείο ως έναν ολοκληρωμένο σύμβουλο. Κατανοώντας τις υψηλές απαιτήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντός σας, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε από κοινού τις σωστές στρατηγικές, να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Που βρισκόμαστε:

Οι Πελάτες μας:

Το λογιστήριο είναι δική μας δουλειά.
Εσείς ασχοληθείτε με την επιχείρησή σας.